Me?

Luiza
Intenția mea este să-mi scriu aici episoade din viața mea.
Pasiuni. Eșecuri. Lecții. Din când în când. Culoare. Despre . Orice.
Pasionată până peste cap de tot ce ține de culoare, împărtășesc cu voi, dragii mei, activitatea mea profesională încă în plin proces de evoluție. Sfaturile voastre mă vor ajuta pe viitor, așa că nu ezitați să lăsați comentarii, sau mesaje pe pagina mea de facebook. Totodată, sper că ce fac eu aici să vă inspire și să vă scalde privirile în frumos.
Here, my entire life
Waiting for
SUCCES
*XoXo *

miercuri, 15 aprilie 2015

My First Step Here

Heeei ! 
Mi-am luat inima în dinți și vreau să împartășesc cu voi prima mea experiență în acest domeniu-make up, care, nu e doar un hobby, ci și o pasiune ^^ . Cu siguranță că aici voi posta viața mea, efectiv, începând de la fiecare urmă de creion, până la cel mai wow machiaj, de ce nu și unghiuțe  <3
*Let me present* 
În paralel, mă ocup și cu unghiuțele tehnice, pictura, și recunosc că ceea ce fac, fac cu pasiune, și nu mă satur orice ar fi, nici măcar în fața oboselii emoticon smile . Postez pe pagina mea majoritatea activităților, și aștept din partea voastră păreri si critici constructive; orice sfat e binevenit. 
Pagina mea de facebook. Va aștept :*Mă pot denumi începătoare, pentru că doar la 15 anișori, pasiunea mea pentru această latură artistică a fost modelată într-un alt stil, de iubita mea Ruxi Aici o găsiți pe talentata mea <3
emoticon colonthre, descoperind MACHIAJUL ! Recunosc că fără puțin talent nu o impresionam :)) Cochetez cu make-up-ul de vara trecută, alături de susținerea Ruxandrei Mache-Cotirlet, și pot spune că de fiecare dată am emoții, pentru că habar nu am, cum eu, doar la 15 ani, aș putea impresiona pe cineva prin ceea ce fac. Dar de fiecare dată reușesc, și mă bucur nespus când văd mulțumirea, uimirea celorlalți. Am avut profesorul cel mai bun emoticon heart . Și nu am dobândit doar o gamă de cunoștințe, ci și încrederea în sine. 
**Long description bla bla bla ** 
Acesta este PRIMUL MEU ~SMOKEY-EYES ~! Sunt mândră de ce am reușit, pentru că la vârsta mea, într-un stadiu incipit, nu e rău (chiar deloc^^). Ruxi a avut un efect formativ asupra mea, iar rezultatul e pe măsură [și un bun elev amplifică treaba]. Atracția mea pentru pictură mi-a facilitat munca, căci intervin simțurile, gustul estetic so on so fort... Așadar, întâmpin orice provocare cu zâmbetul pe buze emoticon grin . Totul e mai simplu cand ai și un suport, iar sugestiile Ruxandrei în privința produselor m-au ajutat enorm, pentru că nu a mai fost nevoie să încerc produse până descopăr ce am nevoie, ceva să se complacă gusturilor mele. La 14 ani am conștientizat cu adevărat valoarea fiecărui bănuț în parte, și mi-ar fi fost greu să pornesc la drum și să fac cheltuieli costisitoare pentru proba produselor. Again, thnx Ruxi emoticon kiss . În realizarea acestui machiaj, am folosit produse de la : Make Up Studio, Sleek, Revlon ColorStay, Love Alpha, Red Cherry, Inglot, MAC. 
Sper ca tot ce fac eu aici să vă inspire, să vă ajute, să vă placă ^^. Precizez că mai am de învățat, ca orice om. Și sfaturile , criticile voastre constructive mă vor ajuta ! 
În următoarele postări voi aprofunda pasiunea mea pentru tot ce e legat de culoare . 
Pupici <3 <3 <3 <3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu